Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua
Seo Services

Швидко та зручно: коли Е-ticket запрацює в харківському метро

1 березня, в метро міста Харкова почали запускати систему єдиного квитка Е-ticket. Про це повідомляють користувачі соцмереж, які помітили, як почали монтувати перші пристрої для оплати проїзду через електронну картку.
Людей, що встановлюють валідатор, помітили у другій половині дня на станції метро "Держпром". Також користувачі відзначили, що там з'явився термінал для поповнення єдиної карти проїзду.
Нагадаємо, що підлітки "взяли штурмом" харківське метро.Після попередньої акції протесту в Харкові проти підвищення цін на метро, коли близько сорока підлітків одночасно стрибнули через турнікети в метро Архітектора Бекетова ще не вщухли дискусії, як у них з'явилися послідовники. Про це повідомляє Glavnoe.ua. Побачивши відео протесту, група друзів вирішила це повторити - всього їх було близько тридцяти осіб.Олексій – один з учасників. Він повідомляє, що змушений щодня витрачати купу грошей на метро і що такий спосіб протесту йому здається драйвовим і цікавим. Ціну на проїзд вважають завищеною і друзі Олексія.
Нещодавно "Знай.иа" писав, що метро Харкова готується прийняти удар: входи закриті, чекаємо авіанальоту.Військове положення в деяких областях України не проходить непоміченим. Так, у Харкові спецслужби протестували метрополітен на його придатність у випадку авиаатаки. Відомо, що після опівночі підземку закрили для пасажирів, співробітники метрополітену відточували свої навички першої допомоги і вивчили кілька екстрених планів. Про це стало відомо завдяки сюжетом одного з українських телеканалів.
Швидко та зручно: коли Е-ticket запрацює в харківському метро
Швидко та зручно: коли Е-ticket запрацює в харківському метро Швидко та зручно: коли Е-ticket запрацює в харківському метро Reviewed by новини2 on 00:21 Rating: 5
Технологии Blogger.